Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zbonować?

MałaMama

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze, mam do was pytanie: Co mogę najlepiej zbonować, gdy mam 4x wzmocnienie 1x 5bon, 2x zmianka?.

Myśle żeby zrobić/kupić okrągłą +7 (+8 podobno 14kk nawet kosztuje z tego co wiem więc się nie opłaca) i oczekiwać nno.

Mogę zbonować też moją smoczą +9... zelaka zrobić na 9 i uzyskać bon na ludzi...,

Podajcie jakieś propozycje, moze zbonowac jakąś branse czy buty.. Proszę o mądre rady :)

Opublikowano

Tez jestem za tym aby bonowac smocza bo jeśli wbijesz dobre bony (co wątpię aby weszły za 2 zmianka) to możesz w niej latać zamiast boga np ale mogę ci coś pokazać na temat bonowania na metin2.pl

Tu masz filmik Jak FuBu zmienia bony w truciaku wiem wiem możesz nie lubić tego gracza ale dałem ci ten film w celach informacyjnych

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

nie marnuj tylu bonów na nędzną smoczą, ponieważ lepiej trzymać je na lepsze zbroje (54/61/70 lvl), ale jeśli musisz to prędzej hełm, wbij tam na ludzi i będzie git B)

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

zelaka zrobić na 9 i uzyskać bon na ludzi...,

Tak tylko zelaka jeszcze nie ma na +9 wiec po co bonować zelaka +6/7 ??

On sie pyta na aktualna chwile bo jeśli ja miałbym cos poradzić to osobiście bym robił sokola+9 albo staleczke +4 all kd 4

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

ref :|, chyba wybonuję smoczą, a jakie szanse są że nie pomyslnie zostanie dodany bon? To kosztuje 99 sm, a jeszcze może nie wejsc ^^

A ile gdzieś ten sokół +9 będzie kosztować?... Sprzedam all eq a wzmocnienia do niej nie wejdą i co :D

Opublikowano

Pamiętam jak ja bonowałem, kiedyś, jak i teraz najbardziej opłacalny sposób to ebo+9, lub sokola+9 !

Jeśli Cię stać na sokolą, to bierz. Sokola nno warta na allegro w zł 50+ jest.

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Niebedebil mi zadna inna fajna gra na pc nie chodzi więc jestem zmuszony w to grac :).

Ja mam ebo +8 i magiczną rudę miedzi. Pytanie: Czy warto kupić jeszcze bodzia i utworzyć zwój wojny, by ulepszyć ebo na +9?.

Czy ten zwój wojny działa jak bodzio tzn. ze jak spali to itemu nie stracę?. Widziałem na yt, że ten zwój bardzo dobrze ulepsza. Czy jak ulepszam item z +8 na +9 i jak spale to zostaje +8?

Opublikowano

Dobra po sprawie... Kupiłem ebo +9 bonowałem. Efekt: 2x spalone wzmocnienia... Do tego bony które weszły są takie lipne, że hej... 2 proc zwierzeta, 2proc diabły... I pomyśleć jaką kasę zdzierają w is za takie gówno 99 sm to warte czyli około 50 zł jedno wzmocnienie które ma 50 % szans na wejscie... Odechciewa sie w to grac

Opublikowano
nie graj w to gówno bo tracisz tylko czas... ja straciłem 6 lat swojego życia na tym gównie, teraz muszę nadrabiać zaległości ! :O

6 lat? jak metin ma 5 >_<

Opublikowano

6 lat? jak metin ma 5 >_<

+chyba 3 miesieczna beta na ktorej sam gralem i sorki za off

ja bym dorawl jakas bron lub trcze i bonowal dobry krwawy styknie do 65/70 a a okraglom mozna latac tez dosyc dlugo

Opublikowano

Dobra po sprawie... Kupiłem ebo +9 bonowałem. Efekt: 2x spalone wzmocnienia... Do tego bony które weszły są takie lipne, że hej... 2 proc zwierzeta, 2proc diabły... I pomyśleć jaką kasę zdzierają w is za takie gówno 99 sm to warte czyli około 50 zł jedno wzmocnienie które ma 50 % szans na wejscie... Odechciewa sie w to grac

Tak gwoli ścisłości;

na wejście 1 bonu - 100%

na wejście 2 bonu - 75%

na wejście 3 bonu - 50%

na wejście 4 bonu - 25%

na bon 5 nie wiem sam.

Także pecha też lekkiego miałeś.

Następnym razem bonuj coś bardziej konkretnego co można od ręki sprzedać.

Opublikowano

Do itemów na małe lvl nie polecam najwyzej te wieksze 61/66 /65/75 - A tak pozatym lepiej nie bonowac bo wiadomo że syf wejdzie . Wolałbym kupic na allegro cos przyzwoitego za 40/50 zł niz tracic na bonowanie prawie 100 i syf ( abs 6% itp ;) ) -skoro juz je masz , na Twoim miejscu zostawiłbym sobie je na później ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...